Tandenservice
Utrecht

Tandarts Utrecht

Waarom Tandenservice Utrecht?

Bent u op zoek naar een tandarts in Utrecht? Zoek dan niet verder, want bij Tandenservice Utrecht kunt u vaak al zeer snel terecht. Tandenservice Utrecht is een jonge tandartspraktijk in de wijk Zuilen, Utrecht. Onze tandartspraktijk is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer, de auto of de fiets. Bij onze praktijk kunt u gratis parkeren.


In onze praktijk werkt een vaste tandarts in samenwerking met een assistente waarmee u in het Nederlands kunt communiceren. Wij werken alleen met moderne apparatuur en hanteren altijd zeer scherpe prijzen. Communicatie staat bij ons voorop. Wij zullen u altijd alle mogelijkheden duidelijk maken en de komende stappen goed toelichten, zodat u te allen tijde op de hoogte bent van de status van uw gebit. Tandenservice Utrecht is daarom een uitstekende keuze wanneer u op zoek bent naar een tandarts in Utrecht.


Omdat wij alle soorten behandelingen kunnen verrichten, hoeft u zich nooit zorgen te maken over wat er dan ook aan de hand is met uw gebit. Wij bieden onder andere het volgende aan: implantaten, kronen, bruggen, kunstgebitten, klik protheses, facings, orthodontie, tanden bleken en mondhygiëne. Daarnaast zijn alle leeftijdscategorieën bij ons welkom, dus ook met uw kinderen kunt u bij onze praktijk terecht.

Tandenservice Utrecht herbergt naast een tandartspraktijk ook een eigen tandtechnisch laboratorium. Hierdoor kunt u bij ons ook terecht voor het volledige behandelproces voor het laten plaatsen van een implantaat. Wij hebben een informatieve website opgericht, waarop wij alles vertellen over implantologie, om klanten of mensen die zoeken naar een tandarts in Utrecht van dienst te zijn. Op onze informatieve website vindt u wat implantologie is, hoe het plaatsen van een implantaat in zijn werk gaat en welke tarieven Tandenservice Utrecht hiervoor hanteert.


Bent u geïnteresseerd geraakt in ons? Worden wij uw nieuwe tandarts in Utrecht? Inschrijven kan op onze website via het inschrijfformulier. Wij maken graag kennis met u, neem daarom gerust contact op.